K obřímu Pac-Manovi v řepkovém poli se přihlásila skupina Ztohoven. Co měl vzkázat?
Zdroj: Ztohoven
Zajímavosti

Rovné, Litoměřicko - K obřímu Pac-Manovi v řepkovém poli na Litoměřicku se přihlásila skupina Ztohoven. 22. května, v mezinárodní den biodiverzity a v den výročí spuštění hry Pac-Man, skupina Ztohoven vytvořila Pac-Mana v řepkovém poli, na kterém hospodaří koncern Agrofert.

Pravděpodobně se jedná o největší obrazec v poli, rozkládající se na 18ha řepkového porostu. Pole se nachází v obci Rovné pod horou Říp. O události jsme informovali v článku ZDE.

Co měl obří Pac-Man vzkázat?

"Pac-Man vyžral dotace a podařilo se mu dokonale vyžrat také pojmy jako kapitalismus nebo socialismus, které se dnes volně zaměňují. Jsme ve fázi společenské lobotomie kdy pravá a levá hemisféra nesmiřitelně prosazují svou bez schopnosti hledat společnou řeč mimo kategorie pravolevého vidění světa.

Tento řez provedl Pac-Man v nás, kterého jsme nechali naplno se prosadit a nebyli schopni mu nastavit funkční bariéry. Selhali „4 duchové“, kteří na herním poli mají Pac-Mana zastavit. Pokud hráč vedený dostatečnou motivací vše sežrat zvolí vhodnou strategii, postupuje do dalších levelů hry, i když jsme si mysleli, že ten předchozí již musel být poslední. Nikdy nebude mít dost.

Pac-Man v krajině vyžírá jednotlivé složky ekosystému a zanechává za sebou monokulturní toxickou poušť. Pac-Man ve společenském životě likviduje kulturu, individuální svobody, diverzitu podnikatelského prostředí a schopnost bez zásahu centrálního plánovače řešit krizové situace. Pac-Man dokonale hacknul systém demokracie a kontinuálně ho zneužívá. Pac-Man založil svůj business na daních, kterými vyžírá každého ve svém herním poli. Pac-Man zvrací kritické myšlení a seriózní vědu. Pac-Man si neporadí s jedinci, kteří s ním odmítají sdílet herní pole. Vystup ze hry." stojí v prohlášení skupiny Ztohoven.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru