VIDEO: Moje finta je hlad, řekl Jaroslav Němec a vyhrál sobotní soutěž v pojídání šišek s mákem
Jaroslav Němec z Bystré u Poličky. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Braňany - Kategorii dospělých v pojídání šišek s mákem vyhrál v Braňanech na Mostecku Jaroslav Němec z Bystré. Známý český jedlík porazil v sobotu ve dvou kolech svých pět soupeřů a odnesl si jako cenu pečenou husu.

"Moje finta na vítězství je hlad," smál se Jaroslav Němec, který v minulosti v Braňanech již několikrát zvítězil. Prozradil o sobě také, že se chystá na soutěž v pojídání hotdogů do New Yorku.

Klání se konalo v rámci Braňanského posvícení, tradičních podzimních slavností se spoustou stánků, muziky a dalšího doprovodného programu.

"V týdnu jím málo a hlavně vegetariánská jídla. Mám rád vegetariánskou indickou kuchyni. Zatímco v týdnu maso omezuji, o víkendu se takzvaně zprasím," zasmál se Jaroslav Němec. K jeho nejoblíbenějším jídlům patří také halušky. A co řekl se smíchem po soutěži, kdy musel spořádat nejdříve patnáct a v druhém kole ještě deset šišek? "Potom si tu někde zajdu na oběd."

https://www.youtube.com/watch?v=GJNrfezaEXo

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru