Basketbalový turnaj v Litoměřicích vyhrála ZŠ Havlíčkova
Zdroj: www.litomerice.cz
Zajímavosti

Litoměřice - Starostův pohár. Tak se jmenuje basketbalový turnaj pro žáky prvního stupně základních škol. V pátek 2. března se ho zúčastnilo přibližně padesát chlapců a dívek ze ZŠ Masarykova, ZŠ Havlíčkova, ZŠ U Stadionu a ZŠ Terezín.

„Basketbal za Litoměřice jsem hrál třicet let. Mám tento sport velice rád a vy, děti, jste si vybraly velmi dobře,“ zavzpomínal při předávání cen starosta Ladislav Chlupáč, pod jehož záštitou se turnaj konal. Dále pochválil hráče a hráčky za předvedené výkony a popřál všem účastníkům mnoho úspěchů v počátcích jejich basketbalové kariéry.

0503basketball2

Zdroj: www.litomerice.cz

Samotný turnaj se skládal ze šesti utkání. Každý zápas se dále dělil na čtyři části. V první dovednostní části soutěžily školy v různých štafetách s míčem. Druhá část byla střelba na koš. Třetí a čtvrtou část tvořila utkání mladších a starších dětí. Nejúspěšnější byla nakonec ZŠ Havlíčkova, ale basketbalovou zdatnost prokázali všichni zúčastnění žáci.

05032basketball3

Zdroj: www.litomerice.cz

Turnaj pořádaný Slavojem BK Litoměřice byl součástí nového projektu „Basketbal do škol“ pro rozvoj členské základny klubu. Starostův pohár podpořila Česká basketbalová federace.

Autoři: Jan Šotnar, Andrea Neckařová

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru