Litoměřice – Více jak dvacet automobilových značek vystavuje své skvosty v pavilonech výstaviště Zahrady Čech. Koná se zde tradiční Autosalon.

Autosalon 2015. Foto: Petr Sochůrek
Letošní ročník sebou přinesl řadu překvapení. Od rozšíření počtu nejprodávanějších značek nových osobních automobilů, přes mezinárodní přehlídku historických vozů, navrácení srazu motorkářů, který právě proběhne v neděli. Spanilá jízda Litoměřicemi se jede ve dvanáct hodin.

Nové modely vozů nejsou jediné, co návštěvník v rámci výstavy může shlédnout. Nechybí karavany, obytné vozy, vysokozdvižná technika, skútry, profesionální hasičská technika včetně ukázek záchranných prací.

Autosalon 2015. Foto: Petr Sochůrek

Autosalon 2015. Foto: Petr Sochůrek

Autosalon 2015. Foto: Petr Sochůrek

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru