Štětí - Požár zachvátil zásobník biopaliv v podniku Mondi packaging paper v Litoměřické ulici ve Štětí. Oheň vyjeli likvidovat profesionální hasiči ze Štětí a dobrovolné jednotky Vrbic u Polep, Snědovic a Štětí ve čtvrtek po šesté večer.

Požár zásobníku na biopaliva. Foto: Michal Horner / HZS ÚK

"Hořelo uvnitř zásobníku, který je tvořen válcovou železobetonovou konstrukcí s ocelovou střechou ve tvaru kužele a v době vzniku požáru byl téměř zcela zaplněn. Objem zásobníku je 2000 m3. Biopaliva byla tvořena směsí drcených papírových materiálů, kůry a lesní štěpky," vysvětlil mluvčí hasičů v Ústeckém kraji Lukáš Marvan.

Hasiči požár lokalizovali ve 20:06 a zlikvidovali ve 22:36. Odhad škody a příčina vzniku požáru se od ranních hodin vyšetřuje.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru