Pacienti lůžek dlouhodobě nemocných v litoměřické nemocnici dostali nové televize
Ilustrační foto: Pixabay.com
Litoměřice

Litoměřice - Pět nových televizních přijímačů v hodnotě 37 tisíc dostali v uplynulých dnech přímo na pokoje pacienti lůžek dlouhodobě nemocných. Jedná se o přístroje, na jejichž nákup byla odborem sociálních věcí a zdravotnictví poskytnuta v prosinci loňského roku dotace ve výši 30 tisíc korun.

Tyto prostředky byly po schválení Radou města uvolněny z programu komunitního plánování sociálních služeb. Televize LG s úhlopříčkou 43“ byly rozděleny mezi všechny stanice LDN, tedy na každou ze stanic jedna.

„Pro naše pacienty je sledování televize vítaným způsobem trávení volného času. Proto takovouto pomoc vždy velmi vítáme,“ zhodnotila vrchní sestra LDN Ludmila Vrbová.

Litoměřická nemocnice získala z komunitního plánování v průběhu uplynulých tří let pro své pacienty již 16 televizních přijímačů. Tyto jsou umístěny nejen na lůžcích dlouhodobě nemocných, ale osm jich je na dětském oddělení.

Autor: Naděžda Křečková

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru