Roudničtí radní navštívili jednoho z největších zaměstnavatelů v regionu
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Roudničtí radní v tomto týdnu navštívili místní firmu Adient. V rámci výjezdního zasedání se tak seznámili s provozem jednoho z největších zaměstnavatelů v regionu.

Ve středu 30. ledna proběhlo výjezdní zasedání Rady města Roudnice nad Labem. Radní přijali pozvání jednoho z největších regionálních zaměstnavatelů, firmy Adient Czech Republic k. s. Proto se místem pro jednání stal jeho roudnický provoz, s jehož fungováním se mohli osobně seznámit.

Roudnický závod Adient (dříve Johnson Controls) byl založen v roce 1995 a v současné době se v něm výrobou potahů sedadel prémiových automobilů zabývá více než 900 zaměstnanců.

0102adient2

Zdroj: www.roudnicenl.cz

„Kromě operátorů šicích strojů u nás najdou uplatnění střihači a dále různé podpůrné profese, jako jsou zásobovači, skladníci, baliči nebo mechanici. Dalších přibližně 60 zaměstnanců pracuje v kancelářích a stará se o řízení výroby, logistiku, technologii, kvalitu, či finance,“ uvádí roudnická pobočka Adient.

Radní, v čele se starostou města Františkem Padělkem, v závodu přivítal jeho ředitel Marcel Míček, který je následně, společně s výrobním ředitelem Kamilem Tatarlou, provedl všemi částmi provozu. Výrobu si tak prošli od příjmu surovin až po expedici. Se zájmem si prohlédli zejména šicí dílnu a moderní středisko náhradních dílů.

0102adient3

Zdroj: www.roudnicenl.cz

„Dostupnost kvalitního zaměstnání je jedním z předpokladů budoucího rozvoje našeho města. Návštěva provozu ve mne zanechala jen ty nejlepší dojmy. Jsem rád, že jsme měli možnost seznámit se s prostředím výroby pro Roudnici tak významného zaměstnavatele a věřím, že se nám do budoucna podaří obdobným způsobem udržovat vztahy i s dalšími místními firmami,“ řekl starosta města František Padělek.

0102adient4

Zdroj: www.roudnicenl.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru