Z důvodu rekonstrukce mostu dojde k omezením v dopravě
Ilustrační foto
Litoměřice

Štětí - Z důvodů rekonstrukce mostu přes řeku Labe v době od 1. dubna do 30. června dojde k omezením v dopravě v této oblasti. Chodci a cyklisté budou mít možnost přepravy přívozem, v úseku Štětí – Hněvice a zpět a to každý den, v čase cca. od 4.20 do 23.40 hod., v časovém intervalu 20 minut. Více ZDE.

V souvislosti s rekonstrukcí mostu policie upozorňuje na možné dopravní komplikace a to jak v okolí Štětí, tak i v okolí Roudnice nad Labem. Objízdné trasy stanoveny nejsou, ale na příjezdových trasách u křižovatek a důležitých sjezdech, budou informativní tabule, které řidiče na uzavírku upozorní.

"Problémy mohou nastat zejména pro řidiče nákladních vozidel, kteří z důvodu omezení tonáže mostu v Roudnici nad Labem (7,5tuny), budou muset použít most v Litoměřicích, nebo v Mělníku. V průběhu trvání rekonstrukce budou na dopravu ve zvýšené míře dohlížet policisté pořádkové a dopravní služby, ve spolupráci se strážníky ze Štětí a Roudnice nad Labem a to zejména v prvních týdnech od uzavírky, než se tzv. „objízdné“ trasy ustálí," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru