Nové vybavení podpořené krajskou dotací dorazilo do litoměřické nemocnice
Zdroj: www.nemocnice-lt.cz
Litoměřice

Litoměřice - Již dodáno bylo vybavení, které má zlepšit pracovní podmínky a pracovní prostředí personálu litoměřické nemocnice.

Ta za tímto účelem loni v červnu zareagovala svou žádostí na dotační titul vypsaný Krajským úřadem Ústeckého kraje s názvem „Podpora kvality pracovních podmínek a prostředí zdravotnického personálu u poskytovatelů akutní lůžkové péče na území Ústeckého kraje - 2019“, a následně jí byla krajskými zastupiteli na pořízení vybavení pro zaměstnance schválena částka 546.100 korun.

Nemocnice z projektu pořídila především vybavení na sesterny, lékařské pokoje a do denních místností pro zaměstnance. Zakoupeno bylo 60 kancelářských židlí, 40 křesel, 10 lůžek na odpočinek a 10 myček nádobí. Vybavení směřovalo jak na lůžková oddělení, tak i na radiologické pracoviště či do zázemí pro centrální operační sály.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru