Na konci července dojde k noční odstávce, voda může být po ukončení zakalená
Ilustrační foto
Litoměřice

Roudnice nad Labem - V termínu čtvrtek 23. 7. od 23:00 až pátek 24. 7. do 6:00 bude v části Roudnice nad Labem, Klenči, Vražkově, Mnětěši a zahradách pod Slavínem a Hostěrazem přerušena dodávka pitné vody. Odstávka se týká ulic Alej 17. listopadu, Hornická, Ke Klenči, Na Krásných horách, Na Rybníčku, Neklanova, Okružní, Stavbařů a Žižkova.

Důvodem je plánovaná přeložka hlavního přivaděče z vodojemu Hostěraz realizovaná společností Severočeské vodovody a kanalizace, a.s. Náhradní zásobování bude zajištěno cisternami. I přesto vodohospodáři žádají odběratele, aby se pitnou vodou předzásobili. V den ukončení prací je možný zákal. Více informací obdržíte na telefonním čísle 840 111 111 nebo na stránkách www.scvk.cz.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru