Návštěvníkům Zahrady Čech slouží nový infostánek
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Pro návštěvníky v neděli ukončené výstavy Tržnice a Bydlení na Zahradě Čech byl vedle tradičního sortimentu pro dům a zahradu otevřen nový infostánek. Nachází se u hlavního vstupu po levé straně za pavilonem A.

Reprezentativní stánek je moderně a plnohodnotně vybaven. Zájemcům jsou na místě poskytovány informace na stejně vysoké úrovni, jako je zvykem v informačním centru na Mírovém náměstí.

Dva sektory, část Zahrady Čech a část města Litoměřice, jsou laděny do stejného designu, který symbolizuje jejich partnerství a vzájemnou spolupráci. Provoz stánku profesionálním přístupem zajišťují pracovníci infocentra z Mírového náměstí společně s pracovníky Zahrady Čech. Kromě cenných informací nabízejí návštěvníkům i propagační materiály a reklamní a dárkové předměty.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru