Nejstarší obyvatelka Litoměřic oslavila 102. narozeniny, starosta jí zahrál na kytaru
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Dobrá nálada, jazzová hudba a zástupy gratulantů. Tak vypadala úterní oslava v Domově pro seniory na Dómském pahorky v Litoměřicích. Paní Vlasta Šumová, nejstarší obyvatelka Litoměřic, zde s neuvěřitelnou fyzickou i duševní svěžestí oslavila své 102. narozeniny.

Oslavenkyně přání nejen přijímala, ale i rozdávala ostatním. „Přeji všem přítomným hodně zdraví a ještě delší dlouhověkost,“ děkovala s úsměvem vitální seniorka. Mezi gratulanty nechyběli ani vedoucí odboru sociálních věcí a zdravotnictví městského úřadu Renáta Jurková, ředitelka základní umělecké školy Dominika Valešková a starosta Ladislav Chlupáč. „Bohatství lidí spočívá v tom, co umí, a paní Šumová je velice talentovaná a dodnes se může chlubit bravurní hrou na piano,“ ocenil elán oslavenkyně Ladislav Chlupáč a popřál všem, aby se dožili v co nejlepším zdraví tak vysokého věku.

1409oslava2

Zdroj: www.litomerice.cz

A nezůstalo pouze u slov. Paní Šumové zahrál na kytaru nejen starosta s hudebníkem Ádou Škardou, ale i pedagogové Hana Přeučilová, Ivana Krmíčková, Hana Jandlová z „lidušky“, kde paní Šumová vyučovala hru na klavír.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru