Policisté ve večerních hodinách hledali ztracené turisty, pátrací akce měla naštěstí dobrý konec
Ilustrační foto: Pixabay.com
Litoměřice

Úštěcko - Policisté na Úštěcku měli v neděli navečer napilno. Krátce před 19tou hodinou přijali oznámení, že by se měli na vyhlídce vrchu Sedlo nacházet výletníci, kteří zdejší krajinu neznají a zabloudili. Na místě byli již několik hodin a s přicházející tmou a větrným počasím měli obavy, že nenaleznou cestu zpět.

"Navíc měli již skoro všichni nefunkční (vybité) mobilní telefony. Policisté se neprodleně vydali na uvedené místo a v lesním porostu pátrali po bezradných turistech. Celkem nalezli 6 osob, které krátce před 22tou hodinou doprovodili k jejich vozidlům. Kromě žízně, hladu a nepříjemných zážitků neutrpěl naštěstí nikdo žádná zranění a nebylo potřeba ani lékařského ošetření," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru