Strážníci upozorňovali seniory na triky a fígle podomních prodejců
Zdroj: policie.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Ve středu 17. října v dopoledních hodinách se strážníci zúčastnili akce v rámci prevence, věnované seniorům, na téma podomní prodej a všechna rizika spojená s tímto fenoménem.

Přednášející vrchní inspektor Robert Čelko z Městské policie Litoměřice a nppor. Pavla Kofrová z Policie České republiky vysvětlili, co vše tito lidé mohou od seniorů chtít, a jaké fígle používají pro to, aby je připravili o jejich majetek.

Dále poskytli řadu rad a nápadů, jak se bránit v případě, že by byli těmito lidmi osloveni anebo kontaktováni. Nakonec odpověděli na mnoho dotazů týkajících se činnosti obou složek a vyslechli si, co seniory trápí a čím jim mohou policisté a strážníci být nápomocni. Za účast na přednášce byli všichni odměněni.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru