Zahrada Čech bude i nadále provozovat litoměřické výstaviště
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Kalendář výstavních akcí na Zahradě Čech zůstane nezměněn. Společnost Zahrada Čech, s.r.o., v níž má poloviční podíl město, i nadále bude provozovat litoměřické výstaviště. Zastupitelé na svém včerejším jednání potvrdili tuto společnost jako vítěze veřejné nabídky na pronájem výstaviště, a to do roku 2032.

 

O pronájem projevili zájem čtyři uchazeči. Jedna nabídka byla vyřazena pro nesplnění podmínek, protože personální a finanční reference a bezdlužnost byly předloženy až po uplynutí termínu pro podání nabídek. Zastupitelé proto vybírali ze třech nabídek podaných Zahradou Čech, výstavištěm Lysá nad Labem a společností Diamant Expo Chabařovice.

Komise nakonec vyhodnotila jako nejvýhodnější nabídku předloženou Zahradou Čech, s.r.o., a doporučila ji zastupitelům ke schválení. Ti tak většinou hlasů po delší diskusi učinili. „Uchazeč předložil nejkvalitněji a nejuceleněji zpracovanou nabídku splňující všechny požadavky uvedené v záměru pronájmu,“ prezentoval závěr komise jeden z jejích členů, místostarosta Pavel Grund.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru