Roudnice má nový internetový portál, rozšíří se i služby infocentra
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Zajímavosti

Roudnice nad Labem - Kulturní a společenské akce v Roudnici nad Labem získaly nový nástroj propagace – internetový portál. Jeho cílem je nabídnout veřejnosti ucelený přehled akcí, které se v Roudnici nad Labem a jejím blízkém okolí konají.

Najdete ho ZDE. Zároveň přináší možnost vstupenky na vybrané akce zakoupit on-line a vytisknout si je v pohodlí domova nebo pouze zarezervovat a následně vyzvednout v Informačním a dopravním centru Podřipska, Arnoštova 88.

Na vybrané akce pořádané městskou organizací Říp, o.p.s. je nově možná objednávka vstupenek na konkrétní sedadla. Předprodej tak získává větší smysl. Pro pravidelné uživatele portálu nabídne systém výhody ve formě slev nebo přednostních rezervací na vybrané a často brzy vyprodané akce, jako jsou divadelní představení, koncerty a plesy. Při nákupu stačí uvádět stejný kontaktní e-mail nebo telefon.

Pro spolky a další organizace, které pořádají kulturně-společenské, případně sportovní akce, nabízí portál další možnosti: vložené akce jsou propagovány v rámci portálu, dále načítány na webové stránky Města Roudnice nad Labem www.roudnicenl.cz, na facebooky „Kultura Roudnice“ a „Informační a dopravní centrum Podřipska“, zahrnuty do přehledu akcí v měsíčníků Roudnické noviny a nově též do přehledu akcí na oficiálních plakátovacích plochách. Propagace v informačním centru je samozřejmostí.

Přes portál bude možné objednat i další služby, jako je výlep plakátů včetně tisku, zajištění předprodeje a další. Vybrané akce, které mají potenciál přilákat další návštěvníky našeho města jsou automaticky propagovány na portálu cestovního ruchu na Podřipsku www.vyletnarip.cz, facebooku „Výlet na Říp“ a v dalších tištěných a elektronických turistických materiálech vydávaných pro v rámci Podřipska, destinace České středohoří i Ústeckého kraje – Brány do Čech.

Pokud si kupujete vstupenky na městské akce těsně před jejich začátkem, například v Sále Koruna (dočasné náhradě za rekonstruovaný Kulturní dům Říp), můžete od ledna 2020 použít k platbě karty Visa nebo MasterCard, podobně jako v infocentru. Terminály podporují i platbu mobilními telefony. Nově lze platební kartou platit také v bistru v předsálí.

Veškeré informace k předprodeji vstupenek, programu akcí a výše uvedeným portálům získáte denně v Informačním a dopravním centru Podřipska, Arnoštova 88, Roudnice nad Labem, na emailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., nebo telefonech 412 871 501 – 502. Zde přijímáme také poptávky na pronájmy Sálu Koruna, rekonstruovaného kulturního domu Říp (pro druhé pololetí roku), infocentra a dalších prostor. V rámci zajištění služeb pro autobusové nádraží Roudnice nad Labem rozšiřuje infocentrum nabídku služeb o komplexní servis pro cestující veřejnost otevřením kanceláře integrované Dopravy Ústeckého kraje a jejího dopravce Dopravní společnost Ústeckého kraje, která převzala linky „zelených autobusů“ na Podřipsku a Litoměřicku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru